Faq

Vi har depotrum i flere størrelser & prisklasser. Du finder din ideelle løsning hos HandskeRummet. Nemt & hurtigt at tjekke ind & ud. Opsigelsesfristen er kort, og du betaler ikke depositum.

HandskeRummet er konceptet Self Storage, hvor du som kunde selv sørger for at bringe, placere og igen hente din opbevaring. HandskeRummet stiller de nødvendige hjælpemidler til rådighed for transport af dine ting. Det vil sige rullevogne og palleløfter. Se evt. vores priser og få en fornemmelse af hvor stort et depotrum/pulterkammer du har brug for.

Du kan faktisk betragte HandskeRummet som en slags anneks til din bolig eller din virksomhed. Et anneks du kan få i forskellige størrelser, for kortere eller længere tid – og beliggende i nærheden af Glesborg, Bønnerup, Grenaa og Ebeltoft.

Centralt på Djursland

  • 2 min. Glesborg
  • 8 min. Bønnerup
  • 15 min. Grenaa
  • 30 min. Ebeltoft

Hvordan betaler jeg

Du kan enten betale på adressen, mens der er personlig betjening; bankoverførelse eller MobilePay.

Hvornår har jeg adgang til mit depotrum

Fra kl. 08:00 den dag du har booket. Du har adgang til dit opbevaringsrum alle ugens dage mellem 08:00-20:00. Husk at du SKAL forlade depotrummet inden kl. 20:00.

Lagerhotel til erhverv

Har du brug for mere lager i forbindelse med din virksomhed, udlejer vi et lagerhotel i form af et depotrum til erhverv på samme betingelser som til private. Benyt fx lagerhotellet til udstyr, kontormøbler du ikke har behov for lige nu eller som varelager.

Forsikring

Dit opbevarede gods er forsikret via din egen indboforsikring, den dækker normalvis ved indbrud og brandskader når det sker under aflåste forhold. Derfor bør din forsikring også dække for dit gods i HandskeRummet blot de er informeret om at det er placeret der.
Derfor bør du altid kontakte din forsikring og informere dem om dit nye opbevaringssted.